Poselství pro české země z Medjugorje

8. 11. 2008 15:22
Rubrika: Nezařazené

 

Poselství pro české země z Medjugorje

sobota, 11. října 2008


 Ve známém poutním místě Medjugorje (Bosna a Hercegovina) bylo dne 24. Srpna 2008 při
charismatické modlitbě dáno z vnuknutí Ducha Svatého skupině českých poutníků slovo, jehož úryvky (vše, co se podařilo zaznamenat), nyní přinášíme. Pro toto poselství, které považujeme za pravé a velmi závažné, přitom ve smyslu moudrého dekretu papeže Urbana VIII. nevyžadujeme jinou věrohodnost a důvěru,než jakou má svědectví ryze lidské.

…....... modlete se za nemocniční personál, lékaře, kněze, politiky, lidi umírající nedůstojným způsobem, zákonodárce, špatné zákony ….......

váš národ visí nad propastí ….......

váš nepřítel nespí a velmi, velmi svižně koná a získává tolik spojenců ochotných pomáhat mu na cestě zla, k záhubě vašeho národa.Čekají vás velké katastrofy, pokud se něco zásadního nezmění ve vašemnárodě.Volejte k zodpovědnosti všechny, obzvláště kněze!

Volejte! Křičte! Nespěte!!!

Vytrhávejte duše z otroctví! Jste národ malomocných; jste národ malomocných lhostejně využívajících posledních zbytků svých dnů jen k zábavě.Proměňte svůj národ; je to ve vaší moci! Každý z vás má svůj díl zodpovědnosti!

Mnoho jste dostali, mnoho rozdávejte!

Nemyslete na sebe, nebo se zřítíte i s těmi, kteří vás strhnou, a budete velmi, velmi trpět; tělesně i duševně.

Nechal jsem si nabít další …tisíce hřebů, jen abych vám pomohl.Já Bůh již nemohu konat víc – bez vás!

Shromážděte se pod mým křížem a vyražte do všech stran sjednoceni a neustále napojeni na můj kříž. V této síle porážejte zlo na všech rovinách.

Jsem s každým z vás.

Každý boj, do kterého se vrhnete v mé síle, vyhrajete!

Ale nečinnost nepomůže ničemu!

Já už nemohu bez vás.

Miluji, miluji váš národ!

Václav, kterého jste dnes volali na Križevaci, je ochoten a připraven zatroubit k útoku!

Český národ nezemře, musí žít a musí být Boží!Ludmila, Zdislava …....... máte takové přímluvce a takové velikány. Pod jejich štítem bojujte boj, boj, veliký boj!

Budete-li bojovat – vyhrajete!

Nebudete-li bojovat – zemřete!

 

Zobrazeno 2765×

Komentáře

Samson

Lék na malomocenství. Božská krvi, která na nás pryštíš z žil vtělěného Boha, sestup řekou své spásy na otráv ený svět, na duše, jež činí hřích podobný malomocnému. Přijímám Tě krvi mého Ježíše a vylévám tě na Církev, očistec a svět. Pozvedej, očišťuj,zapaluj, oplodňuj Božský prameni života.Kéž tomu nebrání má lhostejnost a můj hřích. Pro několik těch, kteří Tě milují a veliké množství, které umírá bez tebe, urychli příchod tohoto Božského deště, ať s Tebou můžem kráčet důvěrou životem, ve smrti se nám dostane odpuštění hříchů a s Tebou vejdem do slávy Tvého království. Amen.<br />
Též je to modlitba s osobního soukromého vidění Pána, který tuto modlitbu dal duši, která uctívala Boží krev a Pán ji tuto modlitbu naučil.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková